Guatemalasta kuuluu

Guatemalassa tuemme luonnonkatastrofien ehkäisyyn ja niihin varautumiseen keskittyvää hanketta. Syyt hankkeen takana ovat tulleet jälleen ajankohtaisiksi, kun Keski-Amerikkaa koetteleva Agatha-myrsky on aiheuttanut tuhoa erityisesti Guatemalassa. Kumppanijärjestöltämme tällä viikolla saamiemme arvioiden mukaan kuolonuhreja on yli 90, yli 50 ihmistä on kateissa ja 30 tietä on poikki.

Osa hanketta on niin sanottujen elävien maanvyöryesteiden pystyttäminen katastrofiherkille alueille. Käytännössä tämä tarkoittaa puiden istuttamista. Viime viikolla saimme Guatemalan kumppanijärjestöltämme AMEU:lta tuoreita kuvia taimitarhoista.

Huolimatta tämän hetkisestä tilanteesta Guatemalassa, on aina mukava saada hyviä uutisia projekteista, ja erityisesti kuvamateriaali paikan päältä auttaa havainnollistamaan asiaa, ja muistuttaa siitä että miksi tätä oikeastaan tehdään

Taimitarhoja Guatemalassa

.

Puuntaimia

Olen itse esiteininä Pohjanmaalla harjoittanut pienimuotoista yritystoimintaa kasvattamalla ja myymällä puuntaimia. Silloin minua lähinnä motivoi taskuraha, mutta nyt mielenkiinnolla vertailen kuvien avulla puuntaimien kasvatusta Suomessa ja Guatemalassa. Hyvältä näyttää!

Johanna Harjunpää

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: